środa, 5 lipca 2017

Crumble na dzień dobry:)

Dzień dobry wszystkim:)

Czy u Was też taka jesienna aura za oknem? 
Taka pogoda zdecydowanie sprzyja czytaniu, pisaniu i pieczeniu:)  
A, że przyszedł czas na porzeczki i wyśmienicie dojrzewają na krzaczkach trzeba je wykorzystać.
Polecam pyszne CRUMBLE porzeczkowe. Podawane oczywiście a ciepło. Najlepsze z lodami i bitą śmietaną. Kruszonka tym razem zrobiłam z płatków owsianych, mąki, cukru i masła.
Uwielbiam przyrządzać szybkie, proste w przygotowaniu, a co najważniejsze SMACZNE desery!:)












Jeszcze tylko do pełni szczęścia brakuje wakacyjnego słońca. Jeśli ktoś je ma, to proszę o podesłanie:) 
Kochani, miłego dnia. Pozytywnych chwil i smacznych deserków:)
Ściskam Was ciepło i letnio:)
Natalia


23 komentarze:

  1. te białe kostki to lody ?
    mniam mniam

    OdpowiedzUsuń
  2. Zdecydowanie dzień dobry i smaczny ^^

    OdpowiedzUsuń
  3. Ale pyszności, faktycznie ostatnio dojrzałam porzeczki na straganach. Jak znajdę chwilkę to chyba się skuszę na zrobienie.
    Jak zwykle piękne kadry :)
    Buziaki.

    OdpowiedzUsuń
  4. Pysznie na dzień dobry mimo że już południe:))Pozdrawiam serdecznie:))

    OdpowiedzUsuń
  5. smaczne i zdrowe - idealne połączenie :)

    OdpowiedzUsuń
  6. same zdjęcia już sprawiają,że ślinka leci :D
    Sandicious

    OdpowiedzUsuń
  7. u mnie strasznie za oknem i twoje pyszności nadają odrobinę radości :-)

    OdpowiedzUsuń
  8. Ale pyszności...wpadam do Ciebie:-)))

    OdpowiedzUsuń
  9. Ostatnio szukałam nowych pomysłów na płatki owsiane i patrz - mam :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Takie desery jak piszesz - proste, szybkie i smaczne to ja uwielbiam.
    Mniam:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Aj już zapisuję przepis, dla gości w sam raz :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Uwielbiam crumble :)
    Ostatnio robiłam brzoskwiniowe, również podawane z gałką lodów.
    Pyszności.
    Pozdrawiam cieplutko.

    OdpowiedzUsuń
  13. mi akurat odpowiada, że jest chłodniej :) a Twoje crumble wygląda pysznie :)

    OdpowiedzUsuń
  14. Same pyszności. Serdecznie pozdrawiam.

    OdpowiedzUsuń
  15. Crumble to mój sposób na bardzo dojrzałe owoce.

    OdpowiedzUsuń
  16. Mmmm, wyglądają bardzo apetycznie :)
    U nas pogoda piękna, może i dziś wieczorem nadeszła burza, ale jak do tej pory - cudowne słońce i w pełni letnia aura :)

    OdpowiedzUsuń
  17. Uwielbiam crumble :D Z każdymi owocami i z przeróżnymi kruszonkami... Twoje Natalko wygląda pysznie i jeszcze te dodatki.... pyszności :D
    Pogoda u mnie cały czas byle jaka... chłodno i niesamowicie wietrznie, no i niestety bardzo sucho i ogród cierpi :(
    Ściskam Cię serdecznie, Agness <3

    OdpowiedzUsuń
  18. Normalnie "pracowita mrówka z ciebie"👍👍

    OdpowiedzUsuń
  19. Bardzo smaczne rozpoczęcie dnia -:) Pozdrawiam serdecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  20. Tak dawno nie jadłam porzeczek. Musi cudnie smakować!

    OdpowiedzUsuń
  21. Uwielbiam takie zapiekane owoce pod pierzynką z kruszonki. Pozdrawiam :-).

    OdpowiedzUsuń

DZIĘKUJĘ ZA KAŻDE SŁOWO POZOSTAWIONE NA MOIM BLOGU:)